Contact

Je kunt contact zoeken via de mail of telefonisch.
In een telefoongesprek onderzoeken we of je met je vraag bij mij in de praktijk op de goede plek bent. Als we dit beiden denken, maken we een eerste afspraak ter kennismaking en om nader te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Soms is er een wachttijd voor dit eerste gesprek. Na deze intake kun je, als we dit beiden willen, gelijk starten met de therapie. In beginsel is dit vaak wekelijks. Later in de therapie zal de tijd tussen de afspraken langer worden.

 

Ik werk vaak met huiswerkopdrachten. De verandering zal in de thuissituatie plaats gaan vinden. Mijn ervaring is dat je op deze manier, door er thuis vaker en nadrukkelijker mee bezig te zijn, intensiever aan het werk bent en je doelen ook sneller kunt bereiken.

 

Praktijkadres:

Sterkenburgerlaan 1
3972 ME Driebergen-Rijsenburg
Tel. praktijk: 06-37568709
Mail: steenhuisen@cphogeweg.nl

 

Telefonisch spreekuur:

dinsdag: 13.30-14.00 uur
donderdag: 13.00-13.30 uur

 

Wachttijden:

Het is mijn wens om je zo spoedig mogelijk te helpen. Bij te veel aanmeldingen zal ik je, indien gewenst, proberen door te verwijzen of op de wachtlijst plaatsen als deze nog niet door overaanmelding gesloten is. Bekijk de actuele wachttijden van Astrid Steenhuisen - de Reuver

 

Kosten:

De tarieven, je eigen bijdrage en het aantal bijeenkomsten dat voor vergoeding in aanmerking komt, worden jaarlijks in overleg met de zorgverzekeraar vastgesteld. Meer informatie over vergoedingen en kosten vindt je hier.